Vårstrålar

LITEN:
Bandagen togs bort dagen innan hon blev 1 år.
Till o från hoppar hon på tre/fyra ben, det blir bättre o bättre hela tiden o på onsdag skall vi på rehab.
Vi hade en veckas vila o sen satte vi igång med att simma i mormors badkar.
Vi har tagit 1-års vaccin o gjort patella undersökning o tjejerna på djursjukhuset tyckte att det var kul att se oss av annan anledning än benen..



NAGLARNA:
Jag älskade dom o hade inga problem att "hantera" dem, det var ett trick att smsa o tampong är inte att rekomendera men för övrigt var jag super nöjd.
De höll 3½ vecka sen lossnade en av dem o hon som gjorde dom väntade på någon gele så jag skall göra om det en annan gång... det var ett H-V att få bort dom o mina naglar ser misshandlade ut just nu.

MODE:
Jag har fallit för trycket, jag har köpt en Heidi- tröja (Heidi says fuck you.. omtalad av kling...blablalalala)
Jag visste inte det när jag först såg den på Nelly för 249:-, dom var snabbt slut så jag googlade o hittade för 599:- på blocket o från 1:- (gick aldrig under 300:-) på tradera.
Den jag köpte gick på 149:- på solgården i luleå, här är man van att mode kanske kommer året efter till luleå o så hittar man en tröja som är populär i london JUST NU i en liten butik här hemma.



JAG:
Just nu är det helt underbart att handla kläder för jag har gått ner 4 kg o tajtat till mig på riktigt önskvärda ställen..
Jag vet bara inte hur det har gått till!
3 januari ramlade liten o efter det har det ju inte blivit lika mycket promenader eller att vara ute, jag går ju inte heller på gym eller någon annan regelbunden motion... (vet att jag borde)
På 2 månader har jag gått ner 4 kg o minskat en storlek.
Det enda jag kan komma på att jag ändrat är att ta järn o kal-mag på morgonen o det var ju för att jag var så vinter trött, kan bara säga att jag älskar den oväntade effekten.

MAKE-IT:
Nu har 2 luleå modeller frågat om sminkning, jag tror att jag skall göra det.
Köra lite TFP (time for picture) o uppdatera min mapp, komma igång med sminkandet lite.
Måste hitta någon att kladda på... öva testa lite ideer... måste kolla vad jag har i min make upp väska o se om jag behöver handla.
Emelie är en av de som frågat o hon har tipsat om en sida...
www.modellbilder.se där modeller, fotografer, make up artister o stylister mfl kan lägga upp sina bilder.

RSS 2.0