9 Juli Grattis Mecke

Idag fyller min brorson 2 år så vi var ut o grattade honom med lite fiske grejer.
Jag har oxå hunnit med en sväng till House of pain... det är inte så bra att skaffa nya tatt på sommaren... jag har fått värme utslag av plasten... men jag är super nöjd.



Oki Höger arm betyder Styrka/strenght, jag är högerhänt o det är ett ord som för mig beskriver min mormor, hon jobbade mycket passade barnbarn o hade egna problem att jonglera dess utom.
Vänster arm betyder Spirit o jag kan inte komma på nått bra ord på svenska, för det är inte själ o inte spöke utan nå annat o just nu hittar jag inget annat ord. vänster arm sitter närmast hjärtat o det är där jag en dag hoppas bära en ring, tecknet påminner mig om min morfar, han var ganska ofta orolig för mig o ett av de sista minnena jag har av honom var när vi gick på bio o såg "Wildhogs", han skrattade o grät...

8 Juli Ny vän

Det bara är meningen att Buffy skall vara kompis med Spike...
På morgonen ringer en gammal barndoms kompis o säger att hon skaffat hund, en liten så nu skall vi boka play-date, jag var ganska sömn drucken att jag var tvungen smsa henne när jag vaknat till o höra vad hon skaffat osv, hon hade fått hem en Jack Russel Terrier som fått heta Spike, vi sa att vi skulle höras av.

På eftermiddagen skulle jag möta upp med min karl o Buffy på floras kulle o Buffy var i full lek med en jack russel... gissa vilken, min vän dök snart upp hon hade haft barn o hund passning en stund o då hade våra hundar hittat varandra.. it was ment to be!
Spike är hälften så gamal som Buffy men han e redan större :-)


6 Juli Chi-träff

Chi träff med en trött matte det blev inte mycket sömn igår o sen var det natt i natt o så iväg på morgonen, jag satt med mitt kaffe o försökte vara social, tror inte det gick så bra... Hundarna hade i alla fall energi, det blev 5 hundar o 4 mattar.



Stort Tack till alla hundar o mattar

4 Juli

Nu skall tjejen sova bort hela helgen... vi jobbar båda natt.
Vi skall låna henne när vi åker på barn kalas på lördag, annars kommer vi få vända i dörren!
Sen skall vi svänga förbi o gratta Annelie o Daniel.
På söndag skall jag hämta henne tidigt för vi skall på chi träff i Boden


Buffy o farmor

3Juli Bad

Hmm vi har en konstig chihuahua, jag har hört att dom inte skall gilla vatten, vi var ut o hämtade tjejen idag o vi passade på att gå ner till grundet i byn så de andra hundarna skulle få bada...




men hon var snabbt ute i vattnet

    

att komma upp o vara blöt sen var inte lika kul.


2 Juli

I dag tog vi med M´s mamma på bio o såg Narnia,



medan lill tjejen sov borta för första gången, det var tomt.
Men hon verkar trivas hos mamma.





RSS 2.0