Tävlar om Tea

Jag    tävlar    om    tea      hos  
   
 Tefrossa



Tävlingen     går     alltså     ut     på     att      hitta     på    det    bästa    namnet   för    en    tea blandning    som    kommer    finnas    på     tefrossar    sidan.



tävlingen    håller    på    t o m     1     mars    23.59! 


Hjärte helgen

Vi hämtade liten på fredag o får höra att det är över förväntan... allt har gått så bra att hon nu efter 6 veckor bara har ett bandage...yiiipppiii...

Vi gick ut o åt på Södra hamn krogen o var nöjda o mätta, vi slopade alla planer på efterrätt o godis.

Lördag så fikade vi med Annelie o Johan innan det var dax att göra sig iordning o färdas ut på porsön o gratta Emma.
Vi hade jätte trevligt o fast det var Måns som skulle upp o jobba på söndagen så var det jag som gav upp först.. redan 22.00 var jag helt slut men jag lovade hålla ut till 24.00.
Jag känner mig alltid så hemsk när jag blir trött o såååå otevlig när jag inte kan sluta gäspa, det är inte ofta vi hinner träffa alla o jag avskyr att vara en sån "party-poper".
Vi promenerade hem o jag däckade typ 3 cm ovanför kudden.

Söndag så var jag ut o hämtade Liten o brors bil, plockade upp Måns så vi hann ät middag o sen hämtade vi Annelie o Johan o for till Måttsund o gratta Linnéa.

Måndag.. jag har varit på djursjukhuset o lämna Buffy på morgonen för en av skruvarna som håller plattan på plats har börjat backa, så den skall tas bort.
Vetrinären som tog emot sa att han förundrades över denna lilla hund, man säger 6-8 veckors när en hund bruttit ett ben inte två nära leden dessutom.
Vi borde inte få några större problem, det gäller bara att ta det lungt o få igång musklerna.

Sen for jag till sunderbyn o lämna brors bil o tog mammas hund Doris ut på isen..
Vi gick runt tomholmen.
Det var -16 grader o när vi var påväg hem såg vi 3 människor o en hund, utöver det så hade vi så lång vi kunde se hela luleälven för oss själva.




Doris verkade väldigt glad att få komma ut, men hon hade svårt att vara still så jag kunde fota henne... detta är enda fina bilden av 8 försök.. har tre svansbilder bland annat.



Ska hämta liten 16.00 för vi är på återbesök varje vecka o dom söver ner henne så om vi väntar till 15-16 med att hämta henne så får hon vakna av egen maskin o inte av droger, kan vara bra för levern.

Fredag den 13

Nu har vi lämnat in hunden på djursjukhuset för byte av bandage o bilen hos mekanikern för byte av kupefläkt...

Hunden skall sova hos mamma i helgen för vi har tänkt gå ut o äta alla-hjärtansdag-middag ikväll o har en födelsedags fest imorgon (grattis Emma 29), vi har inte haft liten borta alls detta år så jag tycker att det är ok.

Vi har alltid haft den inställningen att skaffar man hund skall man ha tid att ta hand om den oxå... alla andra tycker bara att vi är snåla med henne :-)

Med bilen har det blivit komplikationer; andra försöket o det är fortfarande fel fläkt... tisdag skall vi få bilen åter, men det är ok vi behöver bara ta oss till måttsund på söndag så vi kan gratta en av våra vänners dotter som fyller 8 år.. en av Måns små prinssessor.
Jag hoppas vi kan låna bror eller mors bil.

Jag fick en fråga om var vår underbara lilla tjej kommer från..
Hon kommer från Gävle från vår underbara uppfödare på kennel Feeorin.
Skall oxå medela att vi tagit beslut o det var ett tungt mail att skriva... vi kommer vänta med att skaffa en andra hund, Buffys moster Maya kommer inte att flytta in hos oss :-(
Vi håller tummarna då hon opereras idag.

Det är sällan liten reagerar på tv:n men ett program slår aldrig fel... Mannen som talar med hundar- Ceasar
Ibland står 4+ på när det börjar på måndagar o hon blir helt fixerad vid tv:n skakar o skäller o en måndag tog jag denna bild... så spännande att hon biter på naglarna..(på baktassen)



Hon läker bra vad vi vet, 16 idag skall vi hämta henne o om vi förstått det rätt så kanske hon kommer att ha mjuk bandage på båda benen, då kommer det ta ett tag innan hon kan stödja på benet, när hon fick mjuk bandage på vänster ben så tog det 2 dagar innan hon kunde linka fram utan att stå på näsan i snön.. hon fick börja använda muskler som varit täckta av gipset.

Jag börjar digga mitt oranga hår o älskar naglarna, det var tråkigt att de inte tog o toppa håret när jag satt hår model men det blev ont om tid.. o jag lockades så det syntes inte..
Mitt hår blev så stort att jag skulle ha kunnat gömma hunden i det... men med tanke på frisörernas generösa mängd hårspray skulle hon ha fått astma på en gång.
Detta är från visningen...


Vad är orange o har klor???



arrggghh........det är ju jag...

RSS 2.0