Picnic 28/6

Vi packade ner pastasallad och gick ut vid 14.00... vi kom hem 20.00. Det var trevligt att inte ha något mål, det var trevligt att göra något.. känns som en evighet sen vi hade en ledig dag tillsammans.



Picnic i det gröna!!!

Tjej-kväll 26/6


Jag o U lämnade killarna hemma och gick på Sex and the city
En helt vanlig Torsdag, personalen kom in och sa att hela salongen var full, vi såg 4 killar men vi kanske inte såg alla så om vi säger max 6 killar, finns det någon kill film som drar så mycket folk i 2 veckor och sån majoritet av ena könet?



Efter bion så gick vi på Waldorf och åt sen gjorde vi stan vi stannade till på Invit innan vi gick på Båten.
Kvällen var så trevlig att vi siktar på att göra om det om ca 3 veckor, vi gissar att killarna är lika förtjusta i SATC som de kommer vara i "Mamma Mia",



24/7 Middag, Bio och ett glas vin... all girls, only girls!!


Midsommar 20/6

Måns jobbade så jag tog Buffy och for till skogs.
Vi spenderade Midsommar i stugan i Murjek med Mamma, Pappa , Maggan, Brorsan med familj och hundarna Akilles, Doris o Selma


Selma o Doris kom direkt från en utställning med en massa rosetter



I stugan var det mygg så vi smorde lill tjejen tills hon var blank o kladdig, på kvällen gjorde vi en provisorisk tröja av en benvärmare och lite flisselin.



Min brorson Melker har premiär ramlat i sjön, alla barn gör det nån gång.


En skön dag på stan

Idag har vi varit på stan med Cocine o V, o det är skönt att få åka vagn med V



Han e allt go den där V, han vet precis hur man kramar en "pytte-hund"



Jag fick en hel del gjort, hämtade en tröja jag lagt undan på Indiska o den hade hunnit sjunka med 100:- vilket man inte klagar på, så det blev en kjol oxå, o provad så jag skall in i morgon o testa en annan storlek.

Jag har varit på House of Pain och bokat tid 9 juli
Jag skall göra mina 2 kinesiska tecken, än har jag bara fått ett av dem verifierat, men jag blev tipsad om att gå på Baan Thai, annars gör jag i alla fall 1 tecken.
Det skall bli av.

Tjejen växer

Söndag den 15 Juni
Vi väger tjejen varje söndag och nu har vi passerat 1 kg, hon är fortfarande liten o otroligt söt.. hon har en bestående plats i våra hjärtan...






Studenten

5 Juni tog min lillebror studenten och vi uppvaktade honom med en Wasabi grön digitalcamera

Coolare blir det inte.

Lill tjejen var med och i sista stund när jag letade blå gula band till presenten så hittade jag en liten student mössa, det var en brosch men den satt så bra o hon var inte det minsta brydd, hon blev väldigt populär och lever vidare på MÅNGA bilder, det var hur många som helst som kom fram och fotade.. men hur kan man motstå?



RSS 2.0