Bröllop x 2


Nu till helgen skall vi på bröllop i stockholm o om 2 veckor skall vi på bröllop här i luleå..



Imorgon bär det av till stockholm.
Bröllopet är i gamla stan o sen skall vi ut till en herrgård där det blir sittning o övernattning.

Jag gruvar mig för att jag har valt en sommar klänning, känns kyligt... annars skall det bara bli spännande o kul.
När jag pluggade i stockholm så jobbade jag på en Rookie visning med designern för märket BOCAfashion, efter fick vi komma förbi henne på visning o jag köpte en klänning som jag tyvärr bara haft användning för en gång så nu skall jag ha den igen o det passar riktigt bra för sjalen som går till har jag för år sedan fått av just bruden på detta bröllop





All Lycka
****************************************************

På Pälsen..

Liten släpper hår... har gjort hela sommaren... först tänkte man att det var ju vår o början av sommaren o hon hade löpt.. men hon släpper fortfarande.. hon har alltid haft fin tjok blank päls.. nu börjar den bli tunnare o den fina Lejon-kragen hon haft märks inte av... hon får ju nytt hår hela tiden man det är kortare, hon har inte kala fläckar eller nå..
På en vecka så provade vi... 3 mornar ruggade jag henne ute på morgonen så allt löst lossnade...(trodde jag) sen rollade jag henne när jag kom in mot hårs o fyllde 5 papper på rollen, 2 gånger så badade vi henne oxå, en med puppy-kitten milt shampo/balsam o andra gången bara med jojoba balsam.. men det lossnar lika mycket hela tiden i alla fall... nu fick vi tipset på 25:ans hund o katt att prova ge henne laxolja som tillskott o det skall vi prova men det ironiska är att vi hela sommaren jobbat på att få henne äta torrfodret utan att vi blandar i kokt lax....


Hoppas det bara är det som behövs...

Utställd...I o II

Nu har vi provat en andra gång att ställa ut... jag skall förtydliga bedömningen från första, bilden på papret var ganska oläsligt..

Utställning # I Boden 081129
Rastypiskt huvud m.trevligt utr. Vacker hals Stark rygg, bra bröst, normal benstomme, rör sig med ngt knutna rörelser. Trevligt visad!

Utställning # II Luleå 090815
Vackert huvud o uttryck. Stora fina ögon. Vackra öron. Kort brett nosparti. Underbett. Normalt vinklad fram o bak. Bra bröstkorg, Tenderar att dra upp ryggen. Tillr. stomme; fina tassar. Utm. prop höjd o längd. Lite svårt att röra sig i gräset. Trevligt temp.


RSS 2.0