Vet.. :-(

10:00 i morse var vi till vetrinären.. jag hade bestämt att vi skulle på återbesök o att vi ville träffa Lars Steinvall.. vi fick vänta 3 veckor på en tid men det var ju inge brått...

Vi röntgade o fick veta att det ben som står ut har böjt sig ovanför frakturen o till o med ovanför stiftet i benet, Lars kunde bara spekulera att det är för att benet blivit stabilt nedanför o på nå sätt kompenserar..

Vi har en ny tid till rehab, Inger kan kanske veta varför benet gjort så o om vi kan jobba på att få det rakare.
Risken är om belastningen ligger på tassleden, för där ifrån utgår så många leder, då kan hon få riktiga problem.

Vi skall iaf till rehab o sen se om det finns nån utväg.. annars måste dom nog kapa benet o ta bort en kil o sätta ihop med platta ovan den gamla frakturen.


Vi har köpt tossar till frambenen iaf.. hon kommer inte gilla det men vi vill inte att hon har ont efter att det varit kallt ute eller blött.
Lars rekomenderade benvärmare o sa att vi får ta alla fördommar om att chihuahuor måste ha kläderna på, vi vet ju att det är för att hon skall må bra.

Kommentarer
Postat av: Åsa Lundbäck

Gunilla hälsar att hon kan sticka tröjan åt Buffy om du vill. Hon har en liten hundtröja som du kan få kika på om du vill innan du beställer förutsatt att du står för frakten! =) Hon kan nog göra minibenvämare som matchar! ;)

2009-11-30 @ 18:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0